2016-mailchimp-header_21okt

2016: adem mee tegen kindersterfte door longontsteking

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en de eerste 50 yogascholen hebben zich alweer aangemeld om SeriousYoga te lessen te geven op donatiebasis voor het goede doel van 3fm Serious Request 2016: elke 35 seconden sterft er onnodig een kind aan longontsteking.

Daar zetten wij graag dit jaar al onze energie en adem voor in!

Na onze megasuccesvolle bijdrage aan het doel van 2015, hopen we in 2016 natuurlijk nóg meer geld en energie voor de slachtoffers te creëren, zodat we een vette cheque kunnen aanbieden aan de DJ’s in  het Glazen Huis op 23 december.

Hoe en wat?

Het principe blijft hetzelfde: geef of volg tussen 10 en 23 december een of meerdere (yoga)lessen voor dit goede doel, die aangeboden worden op heel veel locaties door het hele land. Je kan deze lessen meedoen op donatiebasis, want docenten dragen deze soms speciale lessen op aan Serious Request 2016. De scholen die meedoen aan SeriousYoga vind je hier op onze site; aanmelden als school of docent kan hier.

Laat ze niet stikken!

Er lijkt ons geen betere verbinding te leggen tussen yoga en sterfte door longontsteking dan met de helende ademhaling. Ademhaling is zo’n beetje de belangrijkste sleutel in de beoefening van yoga.

De volle 100% van het opgehaalde bedrag op de cheque, gaat uiteraard linea recta naar Serious Request 2016 (en donaties voor later geplande data natuurlijk ook). Dus ook al doe je niet mee met een yogales, gewoon doneren mag ook en komt altijd bij het goede doel terecht!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *