hoodie-ontwerp-sy2016

Weer verkrijgbaar: SeriousYoga hoodies!

Voor het derde jaar op rij hebben onze vrienden van Eyecatcher weer met de hand over het hart gestreken en leveren zij ons tegen inkoopsprijs lekkere bedrukte SeriousYoga-hoodies*. Dit jaar in de themakleur van 2016: donker/warmgrijs.

hoodie-ontwerp-sy2016Hij valt als de maat en is van Fruit of the Loom. De hoodies zijn voor de dames beschikbaar in de maten XS-XXL (het is een ‘ladyfit’-model dus iets getailleerd) en voor de heren in S-XXL. De kleuren tussen de dames- en herenhoodies kunnen onderling iets afwijken.

Wil je ook zo’n limited edition Serious Yoga-hoodie hebben?
Voor 20 euro + verzendkosten (6,95) is ie van jou! Daarvan gaat 5 euro naar Serious Yoga for Serious Request 2016, dus je draagt zo zelf ook nog eens bij aan het goede doel van dit jaar: kinderen die sterven aan een longontsteking.

Bestel de 2016-hoodie via dit formulier VOOR 28 november, dan heb je ‘m voor 10 december in huis.

Bestellingen na 28 november kunnen we niet meer in behandeling nemen, dus wees er snel bij om dit unieke item aan je yoga-outfit toe te kunnen voegen ;-)!
Bestellen kan hier: https://goo.gl/forms/fsKtbt4nctpJYehF3

*Vandaar hun logo klein op de rechterborst, net als afgelopen jaren.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *