Speciaal SY-aanbod van Yoga International

coveryimagazineKennen jullie het nieuwe magazine Yoga International al?

Yoga International is een gloednieuw yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi’s die op zoek zijn naar verdieping.

Wij hebben de eerste (Nederlandse) editie met deze spectaculaire cover al doorgebladerd en zijn erg enthousiast. Hoe blij waren we dan ook toen zij met het voorstel kwamen een speciaal aanbod voor onze SeriousYogi’s op te stellen…!

Als je nu een toch al aantrekkelijk jaarabonnement op Yoga International neemt (19,95 voor het eerste jaar), doneert YI daarvan 5 euro (=20%) aan SeriousYoga!  Wel even doen voor 23 december natuurlijk, anders gaat het niet meer mee op de cheque van SeriousYoga die we naar Breda gaan brengen voor Serious Request 2016.

Wat houd je nog tegen ;-)?

> Ja ik wil zo’n special SeriousYoga abonnement op Yoga International <

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *