Check je spam-map!

We kregen de afgelopen week verschillende reacties van deelnemers die ‘niets’ van ons hoorden. Toen we dat gingen uitzoeken, bleken we een paar keer in de spammap te zijn beland (je snapt ’t niet ;-)) én heeft hotmail soms problemen met het adres hallo@seriousyoga.nl. Daarom even een oproep om je spam-map en e-mailinstellingen te checken en hallo@seriousyoga.nl op je vertrouwde adressenlijst te zetten. Zo ontvang je tenminste al onze belangrijke (OK, en minder belangrijke maar toch leuke 😉 ) mailtjes!

Serious Yoga_Serious Request_Yin Fotografie-1313Wat je van ons ontvangen zou moeten hebben:

  • een mail met welkom en promotiemateriaal
  • een mail over de bestelling van hoodies (de deadline daarvoor is echter al voorbij)
  • een mail met instructies voor doneren

en er komt nog een mail of 2 aan de komende weken. We zullen ook op onze facebookpagina zetten wanneer we een mail hebben verzonden anar iedereen, zodat je een dubbelcheck hebt of je deze ontvangen hebt.

Checktip: als je op het kaartje op onze website staat, moet je mail van ons krijgen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *