logo de gele vlieger

Dit is hét SeriousYoga-doel van 2018!

*tromgeroffel*

Na een week waarin iedereen kon stemmen op een van de door jullie zelf aangedragen goede doelen voor de volgende editie van SeriousYoga, was het na sluiting al heel snel duidelijk. Stichting De Gele Vlieger kreeg maar liefst 69,6% van de stemmen! Een overweldigende meerderheid en op ruime afstand van de andere goede doelen. Ook die stemmers: BEDANKT!

Prachtig dat we samen met jullie gaan yoga’en voor kindjes met een zorgbehoefte in Foster Home BaiHua Kids in China via Stichting De Gele Vlieger, zodat deze kindjes meer aandacht, zorg en tijd krijgen en ze fondsen voor medische zorg en operaties kan zoeken.

Jullie hebben massaal gestemd: in totaal zijn er 795 stemmen uitgebracht. WAUW!

Enne… Wat was het moeilijk hè, uit 9 heel mooie goede doelen kiezen om te bepalen waarvoor we ons in februari in gaan zetten. We zijn heel blij met jullie stemmen voor ál die doelen, dank dank dank.

De komende tijd gaan we op onze facebookpagina meer posten over Stichting De Gele Vlieger. Op hun website kun je meer vinden over hun doel en wat ze precies doen. Hieronder alvast wat informatie:

Stichting De Gele Vlieger is opgericht door een aantal adoptiemoeders van Chinese kinderen. Het doel van de stichting is het (financieel) ondersteunen van organisaties die zich inzetten voor kinderwelzijn in China. In China worden nog steeds veel kinderen afgestaan, met name kinderen met een speciale zorgbehoefte. Deze kinderen leven vaak in tehuizen die veel financiële ondersteuning kunnen gebruiken voor de dagelijkse zorg, maar ook voor de zeer dure medische zorg en operaties. De stichting zamelt voor deze kinderen op verschillende manieren geld en spullen in.
Het Foster Home BaiHua Kids wordt gerund door de Nederlandse Jet.

Een mooi doel, waar ook wij ons graag voor inzetten. 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *