Hoe werkt het?

Als yogadocent en/of yogalocatie meedoen aan Serious Yoga 2018… (#SY2018)

Hoe dan? Het is vrij simpel eigenlijk. Je geeft yogales(sen) die in het teken staan van het goede doel en in plaats van bijvoorbeeld daar reguliere abonnementsgelden voor te innen, vraag je om een donatie. Die donaties stort je op de SeriousYoga-rekening; wij zorgen ervoor dat dit na afloop van de actiemaand in 1x en zonder strijkstok bij het gekozen goede doel terecht komt. Daarover leggen wij ook openlijk verantwoording af.

 LESSEN AANMELDEN DOE JE HIER

Ideeën? Heb je een idee voor welk goed doel we ons zouden moeten inzetten. Laat het ons dan weten. Want voortaan bepalen we samen het doel waarvoor we dit keer yoga’en!

  EEN GOED DOEL AANMELDEN DOE JE HIER

Waarom? Nou, door dit gezamenlijk te doen onder de noemer SeriousYoga, is de kans groter dat we meer aandacht krijgen. En daardoor zijn de opbrengsten meestal ook hoger. Je krijgt zo wat gemakkelijker publiciteit in lokale en regionale, en misschien zelfs landelijke pers. Dat zagen we in voorgaande jaren, toen we voor verschillende nationale én regionale media (radio, dagbladen) geïnterviewd werden. Samen sta je sterker, zeg maar.

Bovendien past het ook in de yogagedachte om ongeveer gelijktijdig hetzelfde te doen; dat doet wat met de energie in Nederland. Dat voelden wij niet alleen via jullie berichten in de mail en op facebook, maar ook als we stuiterend van het bedrag de cheque overhandigden.

Wanneer? Het zou mooi zijn als we (bijna) alle SeriousYoga-activiteiten kunnen plannen tussen 9 februari en 11 maart 2018.
 Welke dag of dagen jij voor SeriousYoga lesgeeft, bepaal je zelf, evenals het aantal lessen dat je in het kader van ‪#‎SY18‬ geeft. Nu al beginnen kan ook, wat jíj wilt!

Zomaar wat ideeën….
Hieronder vind je alvast wat tips over wat je zou kunnen doen. Heb je een ander idee? Vooral doen! Wil je even overleggen, neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. Je kunt:

  • één of meer reguliere lessen inzetten, en per les een donatiebox neerzetten;
  • speciale SeriousYoga-lessen inplannen op donatiebasis;
  • een groter of groots opgezet yogaevent organiseren. Het is wel handig om dan de datum vooraf met ons te overleggen, dan beconcurreren jullie elkaar niet. Zonde van de potentiële hoeveelheid deelnemers en media-aandacht;
  • gedurende een periode een donatiebox neerzetten bij de balie van je studio;
  • als (sport- en/of meditatie)locatie je ruimte ter beschikking stellen aan yogadocenten die zelf geen studio hebben maar wel een SeriousYoga-les willen geven;
  • andere ideeën zijn uiteraard ook welkom ☺

Welke yogalessen?
Tja, welke yogastijl of -les je ook geeft, alles kan en mag! Of het nu kinderyoga, zwangerschapsyoga, Hatha yoga, Poweryoga, BoxingYoga, Iyengar yoga, Kundalini yoga, Yin yoga, Yoga Nidra, Restorative Yoga, of Pilates is. Je kunt ook meditatiesessies houden voor SeriousYoga of een klankschalenconcert. Nu ja, het moge duidelijk zijn: als je meedoet, doe dat dan op de manier die voor jou goed voelt ☺

We nodigen alle yogadocenten en -locaties in Nederland en België uit om mee te doen. Wil je een SeriousYoga-les volgen? Vraag jouw yogadocent om zich ook aan te melden bij SeriousYoga (door dit formulier in te vullen).

Promoot je les met onze ondersteuning
Wij hopen jullie zo goed mogelijk te faciliteren met wat standaard SeriousYoga-communicatiemiddelen (posters, flyers et cetera) die we voor jullie gemaakt hebben. Als je je hebt aangemeld, krijg je deze binnen een paar dagen per mail toegezonden.

Jij kent jouw yogi’s het beste en het is dus het handigst om zelf promotie te maken bij je studenten en in je eigen omgeving, om de lessen voor SeriousYoga te komen volgen.

Maar we helpen je natuurlijk ook door het inzetten van deze website, Facebook, Twitter, Instagram en hopelijk via de online en gedrukte media. Als je zelf contacten hebt bij de media, schakel die gerust in – of stel ons aan hen voor, als je dat liever wilt. We geven je graag advies over hoe je dat het beste kunt aanpakken.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail